ساماندهی فروشگاه های اینترنتی

logo-samandehi

به استناد نمادهای فوق کلیه فعالیت های این سایت قانونی بوده و خرید از ان کاملا مطمئن و تایید شده می باشد

فهرست

موجود بودن
انواع دسته بندی زعفران
زعفران نفیس

شرکت زعفران عباس زاده و برادران

شرکت زعفرانی عباس زاده و برادران در مهر ماه 1387 با پشتوانه 17 سال تجربه در تولید ، بسته بندی و عرضه محصولی بی نظیر با کیفیت برتر در صنعت زعفران با تجهیزات آزمایشگاهی کامل و پیشرفته تاسیس شده است. این واحد به منظور تحقق اهداف سیستم تضمین کیفیت سیستم کنترل نقاط بحرانی اصول زیر را بعنوان اهداف خود مد نظر قرار داده ا...

شرکت زعفران عباس زاده و برادران

شرکت زعفرانی عباس زاده و برادران در مهر ماه 1387 با پشتوانه 17 سال تجربه در تولید ، بسته بندی و عرضه محصولی بی نظیر با کیفیت برتر در صنعت زعفران با تجهیزات آزمایشگاهی کامل و پیشرفته تاسیس شده است. این واحد به منظور تحقق اهداف سیستم تضمین کیفیت سیستم کنترل نقاط بحرانی اصول زیر را بعنوان اهداف خود مد نظر قرار داده است.

  • توجه با امر آموزش در بهداشت مواد غذایی وکنترل کیفیت آن .
  • تضمین سلامت و ایمنی مواد غذایی و استفاده از تجهیزات و وسایل آزمایشگاهی پیشرفته جهت کنترل کیفیت.
  • رعایت استاندارد هایISO 9001-2000 و HACCP جهت جلب رضایت مشتری
  • رعایت دقیق اصول وشرایط بهداشتی.
  • کنترل مداوم بر روی تقاط بحرانی در پروسه تولید.
  • رعایت کامل و دقیق نظافت و بهداشت محیط کارکنان.

شرکت عباس زاده وبرادران با نام تجاری "نفیس"نفیس کیفیت برتر را به عنوان نماد سازمان تولیدی خود برگزیده است و این را عاملی برای نیل به اصل زیر بنایی جلب رضایت مشتری می داند. زعفران این واحد تولیدی در بهترین نقاط زعفران خیز استانهای خراسان جنوبی و خراسان رضوی کشت و به طریقه کاملا بهداشتی عمل آوری و بسته بندی می شود تا محصولی مطمئن بی نظیر با کیفیت و نفیس عرضه گردد.

مهمترین هدف کنترل کیفیت ،کنترل و نظارت دقیق بر تمام پدیده های موثر در تولید می باشد به گونه ای که محصول مورد نظر در تمام شرایط و تحت تاثیر متغییر های گوناگون همواره دارای ویژگیهای ثابت و یکنواختی باشد.
شرکت عباس زاده وبرادران با برند "نفیس"وداشتن واحد کنترل کیفیت بر تمام پدیده های موثر در تولید،
نظارت دقیق داشته وتنها یک فرد را مسوول آن نمی داند بلکه معتقد است کلیه بخش ها در این کنترل کیفیت دخیل بوده  و آن را یک وظیفه  می داند . بطور کلی آزمایش های زعفران در دو مرحله انجام می پذیرد.
1-فیزیکو شیمیایی  2 - میکرو بیولوژی
تمام آزمایش ها به طور دقیق و اصولی و بر طبق استاندارد های ملی انجام می پذیرد.

بیشتر

زعفران نفیس 11 محصول وجود دارد

نمایش 1 - 11 از 11 آیتم