فیلتر توسط

زعفران بهرامن

زعفران از دیر باز تا به امروز در بین مردم دنیا به خصوص آسیا دارای شهرت فراوانی بوده است. زعفران را از خود گل زعفران می گیرند به این صورت که پرچم گل را خشک می کنند تا به شکل پودر در بیاید. بعد از آن می توان آن ها را به وسیله ساییدن کوچک تر کرد تا به صورت زعفران قابل استفاده (پودر زعفران) در بیاید. از آنجایی که از حجم بالای این گیاه مقدار کمی زعفران بدست می آید، این محصول یه یکی از گرانترین چاشنی ها و طعم دهنده ها در دنیا تبدیل شده است. زعفران در کنار خاصیت خوراکی خود در درمان انواع بیماری ها هم می تواند کمک کننده باشد. به عنوان مثال از این محصول می توان به عنوان آرام بخش استفاده کرد تا در کنار لذت از طعم و مزه آن در کنترل اعصاب نیز به شما کمک بکند.

درباره زعفران بهرامن

شرکت زعفران بهرامن از سال 1349 کار خود را در صنعت زعفران شروع کرده است. در ابتدا نام مجموعه عباس عباس زاده بود و با هدف ارتقا و نوآوری در زمینه تولید زعفران و بسته بندی آن پا به این عرصه گذاشت.

مجموعه قبلی با نام جدید

بعد از گذشت 24 سال تصمیم به تغییر نام این مجموعه از نام قبلی خود به زعفران بهرامن شد. از دلایل اصلی این کار می توان از امر مهم برندینگ نام برد؛ با گذشت زمان و با تغییراتی که در جامعه شکل گرفته بود و همین طور به سرعت نیز در حال پیشرفت بود نیاز به یک تغییر احساس می شد تا بتواند به عنوان یک برند بزرگ خود را به مصرف کنندگان معرفی کند. این شرکت با داشتن سابقه طولانی در زمینه تولید زعفران، در تمام این سال ها تلاش خود را کرده است تا با ارتقاء کیفیت محصولات خود، رضایت مصرف کننده و خریدار را نیز بالا ببرد. می توان گفت که در این زمینه نیز موفقیت بزرگی نیز داشته است به خاطر این که بیشتر از 95 درصد کسانی که از محصولات شرکت زعفران بهرامن استفاده کرده اند راضی بوده اند.

صادرات به کشور های دیگر

با تمام این افتخارات این مجموعه خود را خود را به بازار داخل محدود نکرده است و وارد بازار های جهانی نیز شده است و از بقیه کشور ها دارای مصرف کننده و خریدار هست.

کنترل کیفیت زعفران بهرامن

این شرکت دارای یکی از مجهز ترین و به روز ترین آزمایشگاه ها و انواع دستگاه های تولیدی است که از طرف موسسه استاندارد و تحقیقات صنعتی ایران به عنوان آزمایشگاه مرجع اکرودیته شناخته شده، همکار این موسسه نیز معرفی شده است. در بخش کنترل کیفیت این مجموعه توانسته است تا استاندارد های بین المللی ISO 3632-1 و استاندارد 1-259 و 2-259 ملی ایران را که شامل درجه بندی مختلف زعفران ها است را بدست بیاورد.  

ادامه مطلب
فیلتر توسط
نمایش 1 تا 15 از 95 مورد

منو

حساب کاربری

راه های ارتباط با ما

تماس فوری : 09156263087

تماس واتس اپ (کلیک کنید) :   

دایرکت اینستاگرام (کلیک کنید) دایرکت تلگرام

یک حساب کاربری رایگان برای ذخیره موارد مورد علاقه ایجاد کنید

ورود

یک حساب کاربری رایگان برای استفاده از لیست ایجاد کنید.

ورود